Alles begon bij mijn opleiding brood- en banketbakkerij op PIVA Antwerpen. Deze opleiding heb ik afgerond met een 7de specialisatiejaar chocolade. Hier bloeide ik helemaal open! Tijdens mijn studies kon ik er maar geen genoeg van krijgen dus was ik thuis al begonnen met het maken van lekkernijen. Onze bureau werd helemaal omgebouwd tot een klein chocolade-atelier. Mijn chocolade hobby begon wat uit de hand te lopen toen er plots een chocolade-machientje, trilplaat en een hele kast vol vormen in onze bureau stond. Veel te veel chocolade om alleen op te eten dus! 

Ik kan zeggen dat ik toch al trots ben op het traject dat ik heb afgelegd en dat Chocorette ondertussen een vaste waarde is geworden in Aartselaar. Zo fijn om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken en op zo'n jonge leeftijd deze droom te kunnen verwezenlijken.

Dit is mede dankzij jullie!

Via deze weg wil ik graag al mijn leveranciers en klanten bedanken.

Kwaliteit, versheid en vriendelijkheid staan voor mij op één.

Ik vind het fantastisch om vanuit mijn atelier te zien hoe alle mensen

hun “klein gelukje” in Chocorette kunnen vinden.

Ik werk samen met het Chocorette-team met heel veel liefde en passie aan al onze producten. Dit samen te kunnen verwezenlijken maakt van mij een heel gelukkig persoon…

Meer moet een mens toch niet hebben?

Toen heb ik besloten om mijn passie te beginnen delen en een start te maken als student zelfstandige. Hierbij organiseerde ik verkoopmomenten waarbij ons hele huis werd omgetoverd tot een open atelier. Ook toen al konden de mensen mijn "atelier" bezichtigen. Tot op heden ben ik mijn ouders ontzettend dankbaar voor de fijne start die ze me gaven!

Beste chocoladeliefhebbers,


Velen onder jullie zullen mij ondertussen al wel kennen maar graag wil ik me toch even persoonlijk voorstellen.

Ik ben Yanne De Decker, een 22-jarige chocolatier-patissier.

Ik ben jong, ambitieus en gepassioneerd door chocolade, ijs en patisserie. In augustus 2020 opende Chocorette voor het eerst de deuren. Het openen van een zaak in volle corona periode was niet evident! Maar gelukkig wisten de mensen toch hun weg te vinden naar ons atelier. Vanaf onze opening was iedereen meteen verrast over ons assortiment. Deze trend blijf ik graag doortrekken want ik wil iedereen blijven verrassen met unieke, vernieuwende smaken en nieuwe producten.

Het delen van je passie met mensen, daar doe ik het voor!


Dus BEDANKT voor de afgelopen jaren en alvast BEDANKT voor de komende jaren!

Laten we samen nog veel zoete dromen waarmaken...


Tot snel!

Yanne