"Een zoete samenwerking"


"Een uitgebreid artisanaal aanbod dat op maat kan worden afgestemd!"

Bedrijven

Werknemers, netwerken, feestdagen,.... 

Ook bedrijven weten hun weg te vinden naar Chocorette. Ons artisanaal aanbod leent zich er perfect toe om een mooi uithangbord te worden voor uw bedrijf. Je werknemers in de bloemetjes zetten met Sinterklaas of Pasen, het 10 jarig bestaan of een relatiegeschenk voor een trouwe leverancier of klant? Chocorette kan op jouw maat voor elk budget een ambachtelijk geschenk voorzien!

ijskar

"Een smakelijke onderbreking van de werkdag"

Na een zonnige lentedag hard werken of op de middag even nood aan een lekkere ambachtelijke onderbreking? Chocorette komt tot bij jullie! Ons ambachtelijk ijs uit eigen atelier brengt de energie terug op je werkplek. Vanaf nu nemen wij B2B boekingen aan om zo de werkdag net dat tikkeltje extra te geven. Een "mini team-building" om je werknemers net dat extra beetje waardering te geven. Contacteer ons vrijblijvend om samen iets uit te werken op maat van uw onderneming.

Horeca

Ambachtelijke producten tot op het bord

Met een uitgebreid gamma aan in huis bereide chocolade lekkernijen heeft Chocorette een waaier aan mogelijkheden voor uw zaak. Vers gedraaid ijs en sorbet voor uw desserts. Denk bijvoorbeeld aan een kolonel met onze citroensorbet of onze aardbei-framboos sorbet overgoten met prosecco en een takje verse munt. Pralines met uw logo als koffiegarnituur, bokkepootjes op het dessertbordje,....


Contacteer ons even en wij sturen u graag enkele vrijblijvende voorstellen!